Sunday 28 February 2016

Stapel kussens - Cushion stack

Dit weekend heb ik een stapel kussens gemaakt voor op de bank van ons vakantiehuis:
This weekend I made some cushions for on the couch of our holiday home:


Stoffen: Ikea
Fournituren: Spotlight



Thursday 25 February 2016

Een beetje van alles

Momenteel ben ik bezig met 3 projecten tegelijk... maar er is nog niets af. Een perfect moment om eens foto's te plaatsen van dingen die m'n blog nooit hebben gehaald.
I'm currently working on 3 projects at the same time but nothing is finished yet. A perfect moment to post some pictures of things that never made my blog.

In m'n vorige post schreef ik dat ik nog een etui wilde maken voor L voor Nederlandse school. Die was net op tijd klaar. Ik heb er een stukje tafelzeil voor gebruikt en een rits die ooit door iemand is gerecupereerd uit een kledingstuk.
In my last post I wrote that I still wanted to make a pencilcase for L for Dutch school. It was ready just in time. I used a piece of oilcloth and a zip that was given to me a while ago.
Het etui is wel heel assorti met de voering van de tas

Een zilveren shirt voor mezelf naar een patroon van Oliver + s. Het achterpand heb ik verlengd omdat ik dat leuker vond en de mouwen zijn wat langer dan het patroon voorschrijft.
I made myself a silver shirt from a pattern bought at Oliver + s. I extended the back panel and lengthened the sleeves a bit.




Een dumplingtasje als verpakking voor een cadeautje voor een tante. Ik heb ze al eens eerder gemaakt en het resultaat blijft leuk.
I also made a little dumpling toiletry bag. I made it before and might do so again once or twice (or more).

Thursday 4 February 2016

Weer terug van weggeweest

We zijn weer terug van een heerlijke en hele lange vakantie in Europa.


Het normale leven is inmiddels weer volop begonnen; kinderen op school en wij weer aan het werk en ook in m'n naaikamer is het weer een drukte van belang. Komende zaterdag begint voor de jongste ook de Nederlandse school en daar hoort een nieuwe tas bij. Hiervoor heb ik een stukje stof aangesproken dat al heel lang in de kast ligt, ik weet zelfs niet meer wanneer en waar ik het heb gekocht maar wel dat ik er destijds heel lang naar heb gezocht.
De tas is de messenger bag van mmmcrafts

Nu nog een etui... ik heb nog even de tijd.