Saturday, 5 April 2014

Baby shower gift

Voor de juf van B heb ik de divided basket gemaakt van Noodlehead. Eindelijk had ik een excuus om dit patroontje te kopen dus die heb ik met beide handen aangegrepen. Ik vind het een ontzettend leuk patroontje en de juf was blij.

For B's teacher I made the divided basket from Noodlehead. I finally had an excuse to purchase this pattern which I grabbed with both hands! I've been admiring this pattern for quite a while. B's teacher was happy!
 
Voor in de mand heb ik een paar slabben (overgetrokken van bestaande slabben) en zeversjaaltjes gemaakt naar een patroon van Pieke Wieke. Ik wist helaas niet van het bestaan van zeversjaaltjes 6 jaar geleden, want die waren zeer welkom geweest voor B.
 
For in the basked I made a couple of bibs (traced from existing bibs) and 'zeversjaaltjes' from a pattern by Pieke Wieke. I was unaware of the existence of these 'dribble bibs' 6 years ago, they sure would have come in handy for B.


Zeversjaaltjes en slabben worden hier geshowd door teddybeer Peter, een zeer geduldig, stil en schattig model.

'Zeversjaaltjes' and bibs are modelled here by teddy Peter, a very patient, quiet and cute model.

3 comments:

 1. Jouw mand is ook heel erg mooi geworden, blijven leuke dingen om cadeau te geven.
  Super leuk stofje heb je ervoor gebruikt!
  Zeversjaaltjes daar had ik tot een jaar geleden ook nog nooit van gehoord, ze zijn wel super handig en ook leuk om te maken van een restje stof.

  ReplyDelete
 2. Wat een mooi cadeau heb je gemaakt !

  ReplyDelete
 3. Mooi cadeau !! Het patroontje van het mandje heb ik ook liggen. Bij een volgende geboorte wordt het zeker wel eens boven gehaald. Teddy Peter doet dat goed met die zeversjaaltjes. Mijne 'Peter' zou zo stil niet blijven zitten, vrees ik ;-)

  ReplyDelete