Thursday, 25 February 2016

Een beetje van alles

Momenteel ben ik bezig met 3 projecten tegelijk... maar er is nog niets af. Een perfect moment om eens foto's te plaatsen van dingen die m'n blog nooit hebben gehaald.
I'm currently working on 3 projects at the same time but nothing is finished yet. A perfect moment to post some pictures of things that never made my blog.

In m'n vorige post schreef ik dat ik nog een etui wilde maken voor L voor Nederlandse school. Die was net op tijd klaar. Ik heb er een stukje tafelzeil voor gebruikt en een rits die ooit door iemand is gerecupereerd uit een kledingstuk.
In my last post I wrote that I still wanted to make a pencilcase for L for Dutch school. It was ready just in time. I used a piece of oilcloth and a zip that was given to me a while ago.
Het etui is wel heel assorti met de voering van de tas

Een zilveren shirt voor mezelf naar een patroon van Oliver + s. Het achterpand heb ik verlengd omdat ik dat leuker vond en de mouwen zijn wat langer dan het patroon voorschrijft.
I made myself a silver shirt from a pattern bought at Oliver + s. I extended the back panel and lengthened the sleeves a bit.
Een dumplingtasje als verpakking voor een cadeautje voor een tante. Ik heb ze al eens eerder gemaakt en het resultaat blijft leuk.
I also made a little dumpling toiletry bag. I made it before and might do so again once or twice (or more).

8 comments:

 1. Het zou zonde zijn als dit niet geblogd werd! Echt leuk wat je hebt gemaakt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje, ik denk dat ik zo nog wat blogposts kan vullen. Het bloggen schiet er zo vaak bij in - zeker voor dingen voor mezelf.

   Delete
 2. Leuke kleuren zo bij elkaar, tas en etui!
  Het shirt ziet er heerlijk comfortabel uit en leuk gedaan zo met langere achterkant!
  Een zelfgemaakt cadeautje blijft leuk om te geven en te krijgen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje Diane. Ik had het shirt gemaakt voor de vakantie in Nederland maar het was wat te koel. Meer voor de Australiache winter misschien ;-)

   Delete
 3. Gewoon bloggen hoor! Ziet er immers hartstikke leuk uit. Ben nu al benieuwd naar je work in progress :-)

  ReplyDelete
 4. Mooi shirt! En het onderste tasje vind ik geweldig.

  ReplyDelete
 5. Dat afgeronde tasje,heel leuk.Ik ga dat patroontje eens opzoeken.

  ReplyDelete