Saturday, 31 May 2014

Gelukt!

De zwembadtaart is gelukt! 

Het was een groot succes, ik heb op het laatste moment alles in het bad geplaatst omdat de jelly de icing smelt want ook de strandballen, de zwemband en het luchtbed zijn van deze icing gemaakt. Ik had een heel publiek om me heen terwijl ik er de laatste hand aan legde. De poppetjes zijn van Playmobil, wat is het toch leuk speelgoed...
Yes, I did it! L's birthday cake was a hit! I put in the beach balls, the airbed and the ring in at the very last minute as the jelly will melt the icing. I had an audience around me while I was doing that. The figurines are from Playmobil, love those toys!

En voor L's verjaardagsjurk heb ik weer een Princess Castle gemaakt uit Ottobre 4/2013 alleen een maatje groter dan haar bomenjurk. Hiervoor heb ik de Princess Castle stof gebruikt van Lillestof. Een genot om mee te werken!! 


L's birthday dress is another Princess Castle dress from Ottobre 4/2013. I made it a size bigger than the 'tree dress'. For this dress I used the Princess Castle fabric from Lillestof, what a delight to work with!!

4 comments:

 1. Wauw ! Wat een prachtige taart én jurkje :-)

  ReplyDelete
 2. Wat is de taart goed gelukt, leuk zo met de playmobil poppetjes in het zwembad!
  De jurk ziet er supermooi uit, mooie stof ook!
  Groetjes Diane

  ReplyDelete
 3. Mooie taart! En een heel mooi verjaardagsjurk. Het lijkt me een heerlijk patroon!

  ReplyDelete
 4. wat mooie taart en leuke jurk. van harte gefeliciteerd!

  ReplyDelete