Friday, 31 October 2014

Kraamcadeautje

Voor de baby van een vriendin heb ik nog eens het Crossover pinafore van Smashed Peas and Carrots naar boven gehaald. Ik vond het zo'n schattig jurkje vorige keer en ik had er een schattig stofje voor in gedachten waarvan ik ooit eens een jurk maakte voor L.

For a friend's baby I made another crossover pinafore from Smashed Peas and Carrots. I loved making this cute little pinafore last time and I had a perfect fabric remnant in mind of which I once made dress for L.
Ik heb er ook nog een labeldoekje bij gemaakt van dezelfde stof. Van het aller- maar dan ook echt allerlaatste stukje van de vrolijke stofrand wilde ik op een of andere manier in een slab verwerken, helaas, het was te klein. Toen bedacht ik me dat het misschien wel leuk zou zijn om er een minitasje van te maken om spenen in mee te nemen of ander klein spul. Om geen naden te zien in het tasje, besloot ik het te voeren.

I also made a tag blanket in the same material. The very last bit of the fabric border - really it was only a little square - I wanted to somehow use for a bib, but alas, it was too small. Then I thought about a tiny little drawstring bag for dummies or other small stuff. Just so you can't see the seams, I decided to line it as well.

Ik hoop dat ze het leuk vinden. Het blijft eng om iets zelfgemaakts cadeau te geven.


9 comments:

 1. Zo schattig jurkje voor een klein meisje, labeldoekje is ook super leuk en het spenenzakje is super handig!
  Het is altijd eng om iets te maken maar meestal vinden de ontvangers het juist superleuk om te krijgen!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Vind jij het ook eng? Jouw theemutsen, kraamcadeaus en boxkleden etc zien er altijd zo perfect uit!

   Delete
  2. Dank je wel.....bloos, bloos :-)
   Ben altijd blij als ik een mail krijg dat het helemaal naar het zin is, komt ook omdat ik het dan in opdracht maak voor mensen die ik niet ken en waar ik alleen contact mee heb via de mail, dus iedere keer weer spannend terwijl ik weet dat het wel in orde is!!

   Delete
 2. Super schattig zeg!! Pracht cadeau.

  ReplyDelete
 3. Ik vind het ook altijd spannend om iets zelf gemaakt af te geven maar tot nu toe altijd contente ontvangers ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da's goed om te horen! Dit is met de post naar Nederland gegaan dus het zal inmiddels wel zijn aangekomen...

   Delete
 4. What a wonderful present! The pinnie is gorgeous!

  ReplyDelete