Wednesday, 26 August 2015

Zomerjurk en pyjamabroek - Summer dress and pyjama shorts

De eerste zomerjurk is een feit en omdat het hier een paar dagen heerlijk weer was, is 'ie al gelijk in gebruik genomen. L heeft de stof zelf uitgekozen, het is volgens mij een rayon en zal heerlijk dragen komende zomer.

The first summer dress for L is ready. We've already had a couple of lovely warm days so she has already worn it as well. L chose the fabric herself, it's a rayon I believe and it'll be a lovely dress to wear during summer.Ook nog een snelle pyjamabroek voor B. Ook hij heeft deze stof zelf uitgekozen, het is een Batman quilting stof en het patroon is uit Ottobre. Er is nog genoeg stof over voor een lange pyjamabroek ook dus hij zal het jaar rond in Batman kunnen slapen. 

Also made a quick pair of pyjama shorts for B. He also chose this fabric himself, it's a Batman quilting fabric, the pattern is from Ottobre. There's enough fabric left for a pair of winter pyjama pants so he can sleep in Batman pants all year round.


11 comments:

 1. Heerlijk jurkje! Zelfs tof bij heet weer zonder t-shirt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Hij is lekker los en luchtig dus hopelijk zeker geschikt voor een hete dag.

   Delete
 2. Leuke jurk! En tof dat er nog stof over is om ook een lange versie van de Batman stof te maken. Grappig is dat, dat ze zo van die helden kunnen hebben!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik kon niets anders verzinnen dan een pyjamabroek van deze stof maar hij is er erg blij mee.

   Delete
 3. Hier gaan we juist richting herfstweer :) Geniet van de zonnestralen! Leuke jurk en broek, dat modelletje jurk wil ik ook al een tijdje proberen, maar ja zoals ik zei, richting de herfst hier ;) volgend jaar maar weer dus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het lekkere weer is weer voorbij helaas maar ze heeft in ieder geval haar jurk even kunnen uitproberen. Het is een supermakkelijk modelletje en zat zo in elkaar.

   Delete
 4. mooi en fleurig jurkje. En de broek: daar ben ik echt wel fan van. Maar hier zal de herfstcollectie komen nu. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! M'n zoon is ook een grote fan van de broek al is hij nog wat ruim maar daar groeit hij vanzelf wel in. Succes met het maken van de herfstcollectie!

   Delete
 5. Wat een vrolijk jurkje.lijkt wel van Oilily.En de broek is altijd goed als ze zelf de stof uitkiezen.Groet uit een nat Nederland.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is heel fleurig inderdaad en het voelt als instant zomer. Altijd prettig als ze zelf stof uitkiezen want dan weet je dat het kledingstuk in ieder geval gedragen gaat worden ;-)

   Delete
 6. Dat jurkje ziet er super uit, heerlijk voor de warme zomerdagen!
  Gaaf die pyjama broek van batman stof, leuk als ze zelf een stof uit kiezen met hun held erop!

  ReplyDelete