Wednesday, 16 September 2015

Het is er toch van gekomen

Al jaren houd ik het tegen; een naaikamer. Waarom? Omdat ik mezelf een beetje ken en dan nooit meer m'n gezicht elders in huis zal laten zien. Ik zat al die jaren aan de eetkamertafel en had het er prima naar m'n zin alleen was het wel vervelend dat ik steeds m'n spullen weer op moest ruimen. Toen we besloten dat de eetkamertafel en stoelen aan vervanging toe waren, besloot ik toch overstag te gaan en de oude eetkamertafel in de kamer bij m'n naaikast te zetten, 2 stoelen erbij. M'n vermoeden was juist; ik ben er niet meer weg te slaan. Zoveel licht, zoveel ruimte en alles zo makkelijk bij de hand....

M'n uitzicht - mag de ramen wel eens zemen....

13 comments:

 1. Oh Wow!! Wat een mooie plek.
  Dat zou ik ook wel willen......

  ReplyDelete
 2. Heerlijk een eigen naaikamer.
  Els, ik wil je graag de tip geven om de laptops niet op de tafel te laten staan als je naait. Door de trilling die de werkende naaimachine maakt kunnen de laptops kapot gaan.
  Dat zou toch erg jammer en vervelend zijn.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt voor de tip. Een van de laptops is m'n werkcomputer dus dat zou zo mogelijk nog vervelender zijn.

   Delete
 3. Wat een heerlijke lichte kamer! Het is fijn dat je een eigen ruimte hebt en je kunt de boel de boel laten dat vind ik het voordeel ervan!
  Veel plezier van je nieuwe kamer!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zal m toch een beetje netjes houden want het je kunt m vanuit de keuken zien... Da's wel goed want mezelf kennende wordt t anders soms wel een rommeltje ;-)

   Delete
 4. Zaaalig. Ik heb een plekje op onze zolderkamer. Maar kies toch nog vaak voor onze eetkamer ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Herkenbaar, naar boven wilde ik absoluut niet. Dit is ongeveer 10 stappen van de eetkamer dus ik zit niet 'weggestopt' en ben voor iedereen makkelijk bereikbaar ;-)

   Delete
 5. Replies
  1. Ik ben er heel blij mee inderdaad!

   Delete
 6. Mooi en heerlijk zo'n aparte plek! Enne,..wat heb jij toch met ramen zemen ;-)

  ReplyDelete
 7. Tsja A, ik kijk graag maar buiten ;-) dit was overigens voor ik het plan had opgevat om ze in Rye te zemen. Het is hier lente hè, dat zal t dan wel zijn :-)

  ReplyDelete
 8. Ok.....ik ben officieel jaloers :-) ! Het verhaal van de keuken tafel en alles moeten opruimen is zoooo herkenbaar! Geniet van je mooie werkplek dan zie ik graag de resultaten langskomen!

  ReplyDelete