Monday, 16 February 2015

Vermist: Juki naaimachine / MIA: Juki sewing machine

Ja, het is echt waar, m'n naaimachine is vermist. In m'n vorige bericht zei ik dat m'n naaimachine naar de reparateur moest. Afgelopen donderdag was hij klaar en ik ben 'm op gaan halen. Pas zaterdagavond heb ik 'm op tafel gezet om te gaan naaien maar toen ik de kap eraf haalde zag ik gelijk dat dat mijn machine niet was.............. Ik had in de winkel niet gekeken of het mijn machine was want ik had tenslotte m'n kaartje met nummer mee dus ik ging ervan uit dat ik mijn eigen machine -waar m'n boventransportvoet nog op zat- ophaalde.
Ik ben vandaag teruggegaan maar helaas, hij is er niet. Ze zijn nu aan het uitzoeken wie 'm zou kunnen hebben. Ik ben benieuwd!!

Yes, it's really true, my sewing machine is missing. In my last post I said my machine had to be repaired. Last Thursday it was ready and I went to pick it up. I didn't have time to do any sewing until last Saturday and when I lifted the lid I realised it wasn't my machine............. I didn't check in the shop as I had my ticket so I just assumed it was my machine that I got back.
I went back today but unfortunately my machine has been given to (hopefully) the person who's machine I got. I wonder how long this will take!!

11 comments:

 1. Oei ... Niet zo fijn. Hopelijk heb je snel je eigenste naaimachine terug.

  Tina
  www.driecreatievebijtjes.blogspot.be

  ReplyDelete
 2. OMG niet zo fijn! Hopelijk heb je ze snel terug.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik hoop het ook. Gelukkig heb ik nog een back-up maar die is lang niet zo goed...

   Delete
 3. Wat een apart verhaal.....hoop dat je machine snel word terug gevonden!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bizar he, ik baal er zo van dat ik niet even in de winkel heb gekeken!!

   Delete
 4. Oh oh......
  Dat is goed balen.
  Hopelijk is het probleem snel opgelost.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik hoop het ook! Ze zeiden wel dat ze 'm bij me thuis zouden brengen, ik hoop dat dat al heel snel is...

   Delete
 5. Oei dat is erg.Ik hoop voor je dat diegene die jouw naaimachine heeft zo eerlijk is om het terug te brengen naar de winkel.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik hoop het ook, maar er zijn mensen die niet zo vaak naaien dus het misschien niet zo snel in de gaten hebben. Ik hoop dat ze de contactgegevens van deze persoon in de winkel hebben bewaard....

   Delete
 6. Nou hoe is dit nu mogelijk...echt vervelend. Ik hoop dat je machine weer terecht is!

  ReplyDelete